André van Duin en Lotto Weekend Miljonairs op RTL 4

André van Duin en Robert ten Brink vullen met ingang van vanavond 25 augustus de zaterdagavond van RTL 4. In het amusementsprogramma De André van Duin Show komen liedjes en sketches uit zijn theatervoorstellingen ‘André van Duin Jubileumshow’ en de ‘Nieuwe André van Duin Theatershow’ voorbij, terwijl Robert ten Brink in een nieuwe aflevering van Lotto Weekend Miljonairs het Miljonairs-spel speelt met de nieuwe RTL-gezichten Jack Spijker- man en Wilfred Genee.

De André van Duin Show was eerder dit jaar te zien op Tien, die zijn uitverkochte theatervoorstellingen live heeft geregistreerd. In het programma komen de mooiste momenten uit zijn voorstellingen voorbij in zes programma’s van een uur. De André van Duin Show is om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

De spannende spelshow Lotto Weekend Miljonairs keert om 21.00 uur terug bij RTL 4. Het programma trapt af met de eerste Superzaterdag-uitzending van dit seizoen. Jack Spijkerman en Wilfred Genee gaan samen proberen de geldladder te beklimmen met als ultieme doel de één miljoen euro. Hun opwachting in het spelprogramma heeft uiteraard als doel om zoveel mogelijk geld te verzamelen voor een van de Goede Doelen die door De Lotto worden gesteund.

Jack Spijkerman, bekend van het programma Kopspijkers en Wilfred Genee, presentator van RTL Voetbal en RTL Voetbal Insite, spelen respectievelijk voor de Nederlandse Brandwonden Stichting en het Fonds Gehandicaptensport. Beide presentatoren moeten trachten vijftien multiple-choice vragen goed te beantwoorden, waarbij zij hulp krijgen van drie hulplijnen. De vragen beginnen eenvoudig, maar als de prijzenpot voller raakt zal hun kennis steeds meer op de proef worden gesteld.

Na Lotto Weekend Miljonairs volgt om 22.00 uur een uitzending van RTL Voetbal. De avond wordt afgesloten door RTL Nieuws en The Unit.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen