Humor en glamour in Janice Dickinson Modeling Agency

Het goudeerlijke en keiharde jurylid Janice Dickinson, die in de eerste twee seizoenen van America’s Next Top Model menig aspirant-model aan het huilen bracht, is terug. Vanaf vanavond 25 augustus is ze te zien bij RTL 5 met haar eigen reality-show, waarin het door zich- zelf uitgeroepen “eerste topmodel van de wereld” haar eigen modellenbureau opzet. In The Janice Dickinson Modeling Agency is te zien hoe de diva als doel heeft om Amerikaanse modellen weer op de covers te zetten.

Met haar dertig jaar ervaring op en om de catwalk weet het voormalig topmodel precies wat ze wil. De show volgt Janice Dickinson bij de opening van haar modellenbureau en de zoektocht naar goede modellen. “Janice leidt de modellen op zodat ze voor de camera’s schitteren en haar modellenbureau naar grote hoogte stuwen“, aldus een zegsvrouw van de televisiezender.

Janice Dickinson schuwt het niet om haar ware aard voor de camera’s te laten zien. En dat betekent dat de harde waarheid, onweerstaanbare humor en de onmisbare glamour samenkomen in ‘The Janice Dickinson Modeling Agency’.

The Janice Dickson Modeling Agency gaat vanavond 25 augustus van start met een dubbele aflevering en is tussen 19.30 en 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen