Ad-Just en Jandino verlaten De Lama’s

Ad-Just Bouwman, de winnaar van het programma Lama Gezocht, en cabare- tier Jandino Asporaat nemen afscheid van het BNN-programma De Lama’s. De jongste aanwinsten worden niet vervangen en De Lama’s gaan verder als een kwartet met als vaste leden Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Jeroen van Koningsbrugge. In januari 2007 startte BNN de zoektocht naar een nieuwe Lama. Het was Ad-Just Bouwman die door zijn eigen stijl van improviseren opviel.

In de afgelopen maanden bleek dat deze stijl niet aansluit bij de stijl van het programma“, aldus een woordvoerster van BNN. “Cabaretier Jandino Asporaat heeft aangegeven zich meer te willen toeleggen op zijn eigen carrière.

De Lama’s zijn vanaf 14 september om 21.15 uur weer te zien bij BNN op 3. (Foto: Anne Timmer)

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen