TROS met ‘Het grootste muziekfeest van Nederland’

Op drie grote pleinen in Nederland vindt op vrijdag 31 augustus het Grootste muziekfeest van Nederland plaats, dat de TROS rechtstreeks zal uitzenden op Nederland 1. Het TROS Muziekfeest heeft al vele steden bezocht, maar op 31 augustus wordt het grootser. “Noord, Midden en Zuid Nederland worden tegelijkertijd en live bezocht door ’s lands grootste artiesten“, aldus een woordvoerster van de TROS. In Haarlem, Leeuwarden en het zuidelijke Maastricht treden vele artiesten op.

Op de Grote Markt in Haarlem, Het Oldenhoofster Kerkhof in Leeuwarden en het Vrijthof in Maastricht zijn artiesten als Marianne Weber, Wolter Kroes, LUV, Thomas Berge, Lenny Kuhr, Monique Smit, Jannes, Corry Konings, Nick & Simon en Pierre Kartner te zien. Aan deze lijst worden nog een aantal namen toegevoegd.

De artiesten zingen allemaal hun grootste hits die het publiek kan meezingen. Waar welke artiest zal optreden, blijft een verassing. Wel zijn alle artiesten op de twee andere pleinen live te volgen via enorme televisieschermen. Het hele spektakel wordt gepresenteerd door Jan Smit.

Het grootste muziekfeest van Nederland is op 31 augustus om 20.30 uur te zien.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen