Ruim 5000 aanmeldingen voor nieuwe ‘Popstar’

SBS 6 heeft in een week tijd 5165 aanmeldingen ontvangen voor de tweede serie van So You Wannabe a Popstar. Dat meldt een woordvoerder van de zender. Dit najaar komt SBS 6 met het vervolg van het programma waarbij het nu de beurt is aan onbekend talent om door te breken als popster. Iedereen in de leeftijd van 8 tot 88 jaar kan zich nog steeds aanmelden via de site van het programma. De massale auditiedagen van ‘Popstar’ vinden later deze maand plaats.

Jong en oud en liefhebbers van alle muzieksoorten kunnen meedoen aan So You Wannabe a Popstar. Later deze maand zullen er in een nader te bekendmaken grote stad in Nederland auditie-dagen worden georganiseerd.

De kandidaten mogen zelf bepalen in welk genre ze mee willen strijden voor de eindoverwinning. Liefhebbers van Frans Bauer of Wolter Kroes doen mee in het genre Nederlandstalige muziek. Fans van Kane schrijven zich in voor het genre Rock. Maar ook de genres Reggae, Pop, Soul, Latin en nog vele andere zullen regelmatig te horen zijn op het podium van So You Wannabe a Popstar.

De beste popsterren in de dop zullen uiteindelijk live in de studio moeten strijden om de gunsten van de vakjury en de kijkers. Voor de uiteindelijke winnaar ligt er naast nationale bekendheid een platencontract klaar.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen