Moeder kandidate Gouden Kooi bedreigd

De 22-jarige Nadia uit De Gouden Kooi zal de kapitale villa in Eemnes mogelijk verlaten, omdat haar moeder bedreigd wordt. Dat liet Nadia vandaag weten aan haar medebewoners, zo blijkt uit een videofragment. “Mijn moeder wordt bedreigd, doordat ik hier zit. Andere culturen, zegt ze“, reageerde Nadia emotioneel, na een telefoongesprek met haar moeder. Nadia’s moeder komt uit Nederland, haar vader uit Marokko. “Ik ben gewoon half en die Marokkanen van buitenaf, weet ik veel…

Nadia vervolgt: “Ze zegt: ‘Ik kan er niet teveel over uitweiden, maar je moet echt uit De Gouden Kooi’. Ze kan zo niet leven. Het is echt heel ernstig.

Mijn moeder zegt: ‘Het heeft niet te maken met iets wat jij hebt gedaan of dingen die jij doet, maar gewoon met het programma en cultuurverschillen’“, legt Nadia uit aan medebewoonster Natasia. Natasia: “Ah, Marokkanen. Dat dacht ik al.

De moeder van Nadia gaf tijdens het telefoongesprek aan op televisie niet al te veel uit te kunnen wijden over de kwestie. “Het komt omdat jij in De Gouden Kooi zit, schat. Beloof me dat ik je kan komen halen, want je moet er echt uit“, liet Nadia’s moeder weten. Nadia: “Maar ik wil er helemaal niet uit. Ik heb het hier naar mijn zin en ik ben hier ook om bepaalde dingen te bereiken. Maar ik laat je ook niet stikken.

De moeder van Nadia herhaalde dat het ‘belangrijk’ is dat Nadia het programma verlaat. “Als je echt van me houdt, moet je er echt uitkomen. Dat is belangrijk voor mij. Ik kan er niet teveel over uitweiden“, liet de Nederlandse weten. Nadia: “Ja, als jij het zegt, geloof ik het heus wel. Dat zeg je heus niet zomaar.

Nadia’s moeder benadrukte dat het aan het programma ligt. “Je wordt door veel mensen gezien en ik krijg erg veel reacties, die ook erg naar zijn. Ja, andere culturen, Nadia.. Daar moet je je echt bij neer leggen. Het zou echt fijn zijn als je eruit gaat.

Op aanraden van haar medebewoners heeft Nadia besloten om te overleggen met de productie van De Gouden Kooi, dat dagelijks om 20.00 uur te zien is bij Tien.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen