Bijna Beroemd van start op Nederland 1

Jetske van den Elsen en Jochem van Gelder presenteren vanavond 21 juli de eerste aflevering van de nieuwe amusementshow Bijna Beroemd. Bijna beroemd is een podium voor mensen die ergens in uitblinken en die in twee minuten het publiek weten te entertainen met verschillende acts. Wie het publiek niet genoeg boeit, wordt, met podium en al, de coulissen in gedraaid. “Het is een open podium waarop iedereen met talent zijn kunsten mag vertonen“, aldus Van den Elsen.

In de eerste aflevering van Bijna beroemd ziet de kijker onder meer de Ghana Acrobatic Stars, die acrobatiek uitoefenen. De Amsterdamse Karsou zingt Feeling Good van Michael Bublé, de groep Bounce combineren touwtjespringen met break dance, illusionist Magic John laat zijn assistente op een ongelooflijke manier verdwijnen, Gerrit Witte presenteert een koeienklokken-act met echte koeien, de elfjarige freestyle danser Wesley Kaasjager is te gast, The Basily Boys vertolkt een gipsymuziekstuk van Django Reinhardt vertolkt en de Houthakkers roadshow uit Raalte vertoont onder andere een kettingzaagjongleur-act.

Een geselecteerde publieksjury kan de act via een stemkastje wegstemmen. Naast een publieksjury is er een vakjury, bestaande uit Catherine Keyl, Ferdi Bolland en een wisselend jurylid. In deze aflevering neemt Idols-winnares Rafaëlla plaats in de vakjury. Bijna beroemd telt vijf reguliere afleveringen en een grote finale-uitzending In elke aflevering komen acht acts voorbij. De acts die de twee minuten hebben volbracht, maken kans op een plek in de finale. De finale-uitzending zal een winnaar opleveren die kans maakt om echt beroemd te worden.

Bijna Beroemd is vanavond om 20.25 uur te zien op Nederland 1.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen