AVRO lanceert The Phone op internet

Het AVRO-concept The Phone is vanaf vandaag niet alleen op televisie te zien maar kan nu ook online gespeeld worden via thephone.avro.nl. The Phone Online biedt haar deelnemers een spannende zoektocht over het web waardoor deze 25.000 euro kan winnen, aldus een woordvoerder van de AVRO. “Ook hier speelt de mysterie man van The Phone een rol en worden deel- nemers uitgedaagd een strijd tegen de tijd en een intellectuele uitdaging aan te gaan“, aldus de zegsman.

In het televisieprogramma worden de hoofdrolspelers onder grote druk telkens weer uitgedaagd een route af te leggen, alert te blijven en cryptische opdrachten op te lossen. “The Phone Online heeft identieke ingrediënten. De deelnemers spelen, na het achterlaten van hun mobiele nummer op thephone.avro.nl, mee in de webversie die hen onder andere langs Youtube, Hyves en Google Earth voert.

In een race tegen de klok moeten cryptische opdrachten worden opgelost waarbij spanning en creativiteit de boventoon voeren. Iedere week start een nieuwe ronde en uiteindelijk zullen de weekwinnaars in een alles beslissende ronde om de geldprijs van 25.000 euro strijden.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen