Wouter Kurpershoek naar EenVandaag

Wouter Kurpershoek is per september de nieuwe presentator van de actualitei- tenrubriek EénVandaag (TROS/AVRO). Hij volgt TROS-presentator Ferdinand Fransen op die per 1 september het programma verlaat. Kurpershoek was tot april dit jaar correspondent in Amerika. De jaren daarvoor heeft hij onder meer voor de NOS de wereld rondgereisd als verslaggever. Hij was aanwezig bij vele nieuwsgebeurtenissen zoals de vrijlating van Nelson Mandela en de crisis in het Midden-Oosten.

Wouter is de ideale presentator voor het programma, aldus Jan Kriek, hoofdredacteur EénVandaag. “Hij is een goede journalist met een enorme journalistieke bagage. Hij heeft een krachtige, jonge uitstraling en weet een groot publiek aan te spreken. Wouter heeft alles gedaan waar je als verslaggever van droomt. Ik ben er trots op dat hij ervoor heeft gekozen om bij EénVandaag aan de slag te gaan.

Kurpershoek is blij met zijn nieuwe baan. “Ik vind het geweldig om samen met Karel van de Graaf de best bekeken actualiteitenrubriek van Nederland te gaan presenteren

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen