350.000 kijkers voor Shownieuws


De kijkcijfers van donderdag 28 juni 2007 (SKO)

Shownieuws (SBS6, 19:25) – De vroege editie van Shownieuws stond donderdag grotendeels in het teken van Paris Hilton. Beelden van haar eerste, exclusieve interview na haar gevangenschap, aan talkshowhost Larry King, waren te zien in het programma. Ze heeft naar eigen zeggen ‘veel nagedacht’ tijdens de gevangenisstraf die Paris Hilton onderging voor te snel rijden en rijden zonder rijbewijs. Maar King slaagde er niet in om te achterhalen waarover precies.

Wat wil je veranderen aan jezelf, was één van zijn vragen. “Als ik verlegen wordt, praat ik altijd met hoge stem. Ik werk eraan om dat te veranderen“, luidde het verbluffende antwoord. De Hilton-telg noemde onder andere het voedsel in de gevangenis ‘niet zo lekker’ en vond de bezoekjes van haar ouders emotioneel zwaar. “Op vaderdag kon ik voor het eerst mijn vader niet knuffelen, dat was erg moeilijk voor me.” De mooie kanten van haar verblijf in de gevangenis werden ook belicht. Hilton had alle tijd om te mediteren en ‘vond God’ door te lezen in de bijbel. Toen Larry King naar haar favoriete bijbelpassage vroeg, moest de blondine het antwoord evenwel schuldig blijven. Shownieuws werd door 350.000 kijkers (madl: 8.6%) bekeken.

De bruiloft van Emile en Moon (Tien, 19:57) – Tien zond donderdagavond een speciale aflevering uit van het programma De bruiloft van…, waarin de voorbereidingen en de uiteindelijke bruiloft van positivo Emile Ratelband en zijn Moon te zien waren. Het koppel trouwde in het Zeeuwse kerkje van het Openluchtmuseum, terwijl de twee van plan waren in Résidence Roosendaal te trouwen. “De prijs viel erg tegen. Mijn vriendin Moon en ik hadden dat niet verwacht“, aldus Emile, die verwachtte een korting te krijgen als BN’er, in De Telegraaf. Ambtenaar Jansen van de gemeente Roosendaal: “We zijn niet voor het eerst in de publiciteit en het is niet de eerste keer dat hier een BN’er wil trouwen. Maar nooit eerder is de prijs van onze trouwlocatie inzet van discussie geworden. Mijnheer Ratelband moet niet denken dat hij korting kan krijgen, want dat verstrekken we hier nooit. Dus ook niet aan hem.” De special van De Bruiloft Van werd om 20.00 uur uitgezonden en trok 381.000 kijkers (madl: 7.8%). Voorafgaand werd De Gouden Kooi door 482.000 kijkers (madl: 11.8%) bekeken.

Bride of Chucky (RTL7, 22:57) – Actrice Katherine Heigl is vooral bekend als de gevoelige Isobel Stevens uit de Amerikaanse hitserie Grey’s Anatomy, waarvan onlangs de voorlopig laatste aflevering te zien was op NET 5. De carrière van de 28-jarige actrice gaat echter al wat langer mee. Een jaar voor haar doorbraak in de serie Roswell was ze namelijk te zien in de horrorcomedy Bride of Chucky, die donderdagavond door 202.000 kijkers (madl: 6.5%) bekeken werd bij RTL 7. De moordlustige pop Chucky werkt samen met Tiffany om studenten om zeep te helpen. “Ik kan als één van de weinige personen op aardige claimen ooit gemolesteerd te zijn door een pop“, vertelt de bekende actrice via Televizier. “Deze film was super om te doen. Ik heb vooral heel hard gelachen, omdat de ‘poppen’ me steeds probeerden aan te raken op, laten we zeggen, verboden plekken.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen