Wimbledon 2007 dagelijks bij RTL 7

Het prestigieuze tennistoernooi Wimbledon opent vandaag 25 juni weer de deuren voor de topspelers uit de tennissport. RTL 7 doet elke werkdag vanaf 13.00 uur verslag van het toernooi in Engeland. Barbara Barend verzorgt de presentatie en er is een vierkoppig team die de wedstrijden van deskundig commentaar voorzien. Om 19.50 uur krijgt de RTL 7-kijker een update van de ontwikkelingen binnen en buiten de witte kalklijnen eerder die dag in de rubriek Wimbledon Today.

De legendarische Roger Federer zal dit jaar proberen om vijfmaal op rij als beste uit de bus te komen. Lleyton Hewitt, Andy Roddick of Roland Carros-winnaar Rafael Nadal kunnen echter roet in het eten gooien. “Daarnaast heeft Wimbledon ook een lange geschiedenis van verrassingen en doorbrekend talent, dus wat dat betreft is alles mogelijk“, aldus een woordvoerder. “Wie weet, gaat Michaëlla Krajicek wel hoge ogen gooien dit jaar. De Almeerse heeft voor de eerste keer in haar loopbaan een beschermde status bij een Grand Slam-toernooi, ze is als 32ste geplaatst.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen