Wimbledon 2007 dagelijks bij RTL 7

Geplaatst op ma 25 jun 2007 om 10:18







Het prestigieuze tennistoernooi Wimbledon opent vandaag 25 juni weer de deuren voor de topspelers uit de tennissport. RTL 7 doet elke werkdag vanaf 13.00 uur verslag van het toernooi in Engeland. Barbara Barend verzorgt de presentatie en er is een vierkoppig team die de wedstrijden van deskundig commentaar voorzien. Om 19.50 uur krijgt de RTL 7-kijker een update van de ontwikkelingen binnen en buiten de witte kalklijnen eerder die dag in de rubriek Wimbledon Today.

De legendarische Roger Federer zal dit jaar proberen om vijfmaal op rij als beste uit de bus te komen. Lleyton Hewitt, Andy Roddick of Roland Carros-winnaar Rafael Nadal kunnen echter roet in het eten gooien. “Daarnaast heeft Wimbledon ook een lange geschiedenis van verrassingen en doorbrekend talent, dus wat dat betreft is alles mogelijk“, aldus een woordvoerder. “Wie weet, gaat Michaëlla Krajicek wel hoge ogen gooien dit jaar. De Almeerse heeft voor de eerste keer in haar loopbaan een beschermde status bij een Grand Slam-toernooi, ze is als 32ste geplaatst.


4 Reacties op “Wimbledon 2007 dagelijks bij RTL 7”


 1. Ger

  Wat “geweldig” die uitzendingen van Wimbledon 2007. Hebben jullie nog meer reclame. Precies als Tien (ex Talpa), die het voetbalkijken kapot heeft gemaakt voor de kijkers maken jullie het tenniskijken voor de kijkers kapot. Als het dan zo nodig moet, zorg dan dat je op tijd terug bent als men het spel voortzet. Gelukkig kunnen we uitwijken naar de Belgisch TV. Heerleijk zonder reclame.

 2. Fred

  Ben het helemaal eens met Ger.
  Doodziek wordt je van al die reclames en steeds maar weer die nieuws herhalingen.
  Het verziekt ’t kijken naar de wedstrijden.
  Voor mij hoeft RTL niet zo nodig.
  Ik kijk ook naar de Belgische of Engelse TV zonder die K#@*& reclames.
  Hoorde gisteren dat het voetbal ook naar RTL gaat.
  Dat belooft niet veel goeds!!!

 3. Robin Rehmann

  reclame/commercials = inbreken in het onderbewuste van de mens. Deze mens heeft hier niet om gevraagd. Je zou dus kunnen zeggen dat dit een vrij onbeschofte manier van doen is.

 4. I. Klok-Siemens

  Vraag: Hoe vaak is in 2007 tijdens Wimbledon een wedstrijd onderbroken vanwege de regen?

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.