Timberlake in eerste DeGeneres Show op RTL 5

Bij RTL 5 is vanmiddag voor het eerst de talkshow The Ellen DeGeneres Show te zien. Dagelijks ontvangt comédienne Ellen DeGeneres in haar programma beroemde of bijzondere gasten. “Met The Ellen DeGeneres Show heeft RTL 5 er een spraakmakende talkshow bij“, aldus een woordvoerster van RTL 5. De eerste aflevering, de kickoff van het vierde seizoen van de show, komt geheel vanuit Central Park in New York. De bekende zanger Justin Timberlake is in deze aflevering Ellen’s gast.

Deze week zijn naast Timberlake ook Beyoncé, Kevin Federline (ex-man van Britney Spears), acteur Brad Garret, tennisster Andre Agassi en Kim Basinger te gast. “Ellen’s persoonlijkheid en gevoel voor humor zorgen ervoor dat alle grote sterren graag hun opwachting maken in haar show“, aldus een zegsvrouw van RTL. “Ook gaat ze geen moeilijk onderwerp uit de weg en snijdt ze, in geheel eigen stijl, hete hangijzers aan. Vanaf het eerste seizoen is de show een groot succes en is deze overladen met Daytime Emmy Awards en People’s Choice Awards. Dankzij haar populaire show mocht Ellen dit jaar ook de Oscar-uitreiking presenteren.

Met de The Ellen DeGeneres Show (17.25 uur) na Dr. Phil (16.30 uur) zijn voortaan twee Amerikaanse talkshows te zien in de middagprogrammering bij RTL 5. Bovendien kan de talkshowliefhebber vanaf maandag 2 juli ook terecht bij RTL 4, waar de show van Ellen wordt toegevoegd aan het talkshowrijtje van Phil en Oprah.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen