Tien-sterren leveren deel salaris in bij RTL

De presentatoren van Tien die onder contract willen komen bij RTL Nederland, moeten rekening houden met minder inkomsten. RTL-topman Fons van Westerloo wil niet de forse gages betalen die John de Mol aan zijn sterrenstal betaalt, schrijft het Algemeen Dagblad. “Daar begin ik niet aan“, zegt Van Westerloo in een reactie. “Al was het maar omdat de verschillen met de RTL-sterren dan te groot worden. Ik wil geen scheve ogen. Dat hebben onze mensen niet verdiend.

Westerloo: “Die zijn hier gebleven in een turbulente tijd en hebben loyaliteit getoond.

De RTL-baas ziet Tien-gezichten als Beau van Erven Dorens, Bridget Maasland en Winston Gerschtanowitz graag naar zijn zender komen. “Beau zie ik graag terugkomen, Bridget is al een programma aan het opnemen in Amerika en Winston kun je, oneerbiedig gezegd, overal voor inzetten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen