Albert Verlinde voorspelt topseizoen RTL

RTL Nederland streeft de publieke omroep komend seizoen voorbij, denkt RTL-gezicht Albert Verlinde. “Dit is het seizoen geweest van Nederland 1, in één keer stond dat op de kaart“, aldus Verlinde bij Novum. “Hierbij voorspel ik dat volgend jaar weer het seizoen wordt van RTL.” De overname van Tien door RTL, die dinsdag bekend werd gemaakt, is volgens Verlinde een ’topkeuze’. “Voor RTL is het fantastisch, want dat heeft al die fantastische vooravond met Boulevard en GTST.

Voor de werksfeer bij RTL is de nieuwe samenwerking een zegen, denkt Verlinde, die onlangs voor drie jaar bijtekende bij RTL. “Het is fijn om te werken in een omgeving waarin het heel goed gaat. Met al dat voetbal dat erbij komt en Linda de Mol, Miljoenenjacht en Gooische Vrouwen zit je op een zender die lekker is.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen