Ruud Gullit: ‘Met hele sportteam naar RTL’

Ruud Gullit, commentator in het sportprogramma De Wedstrijden bij Tien, zou het leuk vinden als alle sportgezichten van Tien naar RTL verhuizen. “Het zou leuk zijn als ze het team behouden en dat we met zijn allen voor RTL gaan werken“, aldus Gullit in De Telegraaf. Ruud begrijpt niet waarom veel mensen niet naar Tien keken. “Ik vraag me wel eens af waarom mensen niet keken naar de zender, maar ach, daar kan ik wel iets over zeggen, maar dat doe ik maar niet.

De overname van Tien door RTL treft Gullit niet zo: “Op mijn eigen verzoek had ik steeds jaarcontracten: van augustus tot en met mei, het voetbalseizoen dus. Dus ik moest sowieso opnieuw gaan onderhandelen voor een mogelijke bijdrage in het nieuwe seizoen. Ik doe ook veel andere dingen. Wel wil ik zeggen dat ik heel prettig heb gewerkt bij Tien en Talpa. Het was een tijd van pionieren en dingen uitproberen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen