Gerard Joling zegt geen ‘nee’ tegen RTL

Gerard Joling sluit niet uit dat hij voor RTL Nederland zal gaan werken. Zenderbaas Fons van Westerloo gaf aan het Tien-kijkcijferkanon Joling en Gordon Over de Vloer graag te willen hebben. De presentator van SBS 6 staat niet negatief tegenover het idee. “Mocht ik gevraagd worden voor Over de Vloer bij RTL, dan zou ik het misschien voor- lopig niet doen. Maar zeg nooit ‘nooit’“, aldus Gerard in De Telegraaf. Tijdens de ‘ijsdansoorlog’ was er wat onenigheid tussen Joling en RTL.

Zo mocht hij bijvoorbeeld niet meer in Life and Cooking verschijnen toen RTL en SBS allebei een ijsdansshow hadden. “Ik ben vergevingsgezind, dus dat zou voor mij niet de reden zijn om ’nee’ te zeggen tegen RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen