Gevangen in het buitenland vanavond bij SBS 6

Bij SBS 6 gaat vanavond 19 juni de documentaireserie Gevangen in het buitenland van start. Per aflevering vindt in deze reeks een reconstructie plaats van een waargebeurd verhaal van iemand die in een buitenlandse gevangenis is beland, bijvoorbeeld door het smokkelen van drugs of ruzie met een lokale politieman. Het verhaal begint elke aflevering bij de arrestatie en laat zien waar een westerse gevangene in het buitenland vervolgens mee te maken zal krijgen.

Een zegsvrouw van de zender spreekt van een ‘hartverscheurende serie’. De eerste aflevering gaat over Lucy Baker and Scott Campbell, die eindigen in een gevangenis in Mexico. “Lucy en Scott werken voor de zomerperiode op Ibiza en hebben het geweldig naar hun zin“, aldus de zegsvrouw. “Helaas raken ze aan het einde van het seizoen blut en hebben ze geen geld voor een ticket naar huis. Ze worden benaderd met een geweldig aanbod; een vakantie op Costa Rica met een leuke bonus bij terugkomst. Dit lijkt te mooi om waar te zijn…

Gevangen in het buitenland is vanaf vandaag wekelijks om 23.20 uur te zien bij SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen