Gerard Joling niet welkom bij de EO

Gerard Joling is niet welkom in het EO-programma Korenslag. De omroep vindt zijn hit Maak me gek te obsceen. “Ik vind het ontzettend hypocriet“, reageert de zanger in De Telegraaf. Presentator Henny Huisman had Joling uitgenodigd om in de finale van Korenslag een optreden te geven. “Dat leek mij erg leuk. Vooral omdat Henny mijn ontdekker is. Hij wilde dat ik mijn nummers Maak me gek en Blijf bij mij ten gehore zou brengen.” De EO stak daar echter een stokje voor.

De Shownieuws-presentator: “Een pr-dame van de EO gooide donderdagochtend roet in het eten met de mededeling dat Maak me gek te obsceen zou zijn. Dus nu gaat het feest niet door. Het is toch een giller van de bovenste plank?

Gerard Joling snapt niet wat er mis is met de tekst van zijn hit. “Misschien dat ze zijn gevallen over de zinnen: ’Maak me gek met je mond’ en ’Je maakt me gek, van bezonnen bezeten’. Ik zing over onbezonnen liefde. Zo erg is dat toch niet? Ik zou zeggen: lees de bijbel nog maar eens goed door.(Foto: Nick van Ormondt)

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen