Fons: ‘Remko heeft geweldige staat van dienst’

RTL-directeur Fons van Westerloo sluit niet uit dat zijn zoon Remko van Westerloo, programmadirecteur bij Tien, bij RTL zal solliciteren nu Tien opgaat in RTL. “Natuurlijk krijg je speculaties, maar dat is helemaal niet zeker“, aldus Fons in De Telegraaf. “Remko heeft een geweldige staat van dienst en ik denk dat hij nog wel meer ijzers in het vuur zal hebben. Je hebt het over de man die Net 5 geweldig heeft opgestart en hij is ook verantwoordelijk voor veel van de Tien-successen.

Over zijn toekomst maak ik me dus sowieso geen zorgen. Hij blijft je kind, maar hij is ook begin veertig en prima in staat zijn eigen boontjes te doppen.

Als Remko al bij RTL solliciteert, zal Fons zich bewust afzijdig houden. “Hij moet dan met de bevoegde mensen praten. Bart in ’t Hout bijvoorbeeld“, aldus Van Westerloo. “Ik heb al eerder proberen te vermijden dat mijn zoon bij mij in hetzelfde bedrijf ging werken. Dat was bij SBS 6. Maar toen ben ik voor gek verklaard, omdat hij wel de beste papieren had. Je wilt boven elke verdenking verheven zijn. Maar goed, nu ben ik over die angst heen. Er zitten wel meer families bij de televisie.

Fons vertelt dat Remko ooit als vertaler bij SBS 6 is begonnen. “Hij is afgestudeerd in de Engelse letteren. En toen hadden wij zo iemand hard nodig. Maar hij heeft zich later ontpopt als iemand die alles snapt van televisie.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen