Victoria Koblenko nieuw in tweede Vuurzee

De VARA is begonnen met de opnamen van Vuurzee II, het vervolg van de hoog gewaardeerde eerste serie waarin de gevolgen van de verdwijning van Yasmin centraal stonden. Net als in de eerste serie worden de hoofdrollen in Vuurzee II gespeeld door onder meer acteurs Mark Rietman, Carine Crutzen, Lineke Rijxman, Ali Çifteci en Marcel Musters. Nieuw in de serie zijn Victoria Koblenko, bekend van films als Dood eind en Stille nacht, en Jochum ten Haaf, bekend van de serie Medea.

In de eerste reeks was Boedzand in rep en roer door de raadselachtige verdwijning van Yasmin. Aan het begin van de tweede serie lijken de stofwolken net weer wat op te trekken als er een verbijsterend bericht binnenkomt: de officier van justitie kan de verkrachtingszaak tegen Peer niet rondkrijgen en seponeert. Peer komt vrij.

De familie Aslan is ten diepste verontwaardigd en teleurgesteld. Hoe kan het dat de verkrachter van Yasmin op vrije voeten komt? Ook Peers vrouw Kristel en zijn zoon Sander kunnen het bijna niet geloven. De avond dat Peer vrijkomt, blijkt het huis van Kristel plotseling in brand te staan. Kristel en Sonja kunnen zich nog op het nippertje redden maar waar is Sander? Bevindt hij zich nog in de vuurzee? Het ergste vermoe- den lijkt uit te komen als er een lichaam in de puinhopen wordt gevonden.

Als er nog meer branden volgen grijpt de angst in Boedzand om zich heen. Geruchten en verdachtmakingen verhitten de gemoederen. Wie zit er achter de branden en waar- om? En heeft het iets te maken met het geheim dat Yasmin bij zich blijkt te dragen?

Net als bij de eerste serie tekenen Frank Ketelaar en Robert Kievit voor de karakters en de verhaallijnen en schrijft Frank Ketelaar de scenario’s. Joram Lϋrsen tekent ook bij Vuurzee II voor de regie. De uitzenddata van de VARA-productie, die uit twaalf afleveringen zal bestaan, zijn nog niet bekend.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen