RTL 4 bevrijdt Huub en Natasia uit Gouden Kooi (upd)

De Gouden Kooi-deelnemers Huub en Natasia mogen de kapitale villa in Eemnes aanstaande zondag 3 juni eenmalig verlaten om te gast te zijn in het RTL 4-programma Life and Cooking met Carlo Boszhard en Irene Moors. Dat meldt een woordvoerder van RTL. In De Gouden Kooi strijden zeven ‘miljonairs’ om een geldbedrag en de villa waarin het programma wordt opgenomen. In de uitzending van Life and Cooking, zondag om 17.00 uur op RTL 4, zijn ook The Star Sisters te gast.

De Gouden Kooi bereikte woensdagavond een uitstekend resultaat op Tien, aldus een woordvoerder van Tien. In de voor adverteerders meest interessante doelgroep 20-49 werd een marktaandeel van 15,5% behaald. “Dit resultaat vormt een voorlopig hoogtepunt van de stijgende lijn die het programma de afgelopen maand heeft laten zien. Een gemiddeld aantal van bijna een half miljoen (485.000) kijkers zat gisteren voor de buis om de enige Nederlandse soap met échte mensen te volgen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen