SBS 6 met vierde seizoen Undercover in Nederland

SBS 6 zal volgend jaar een vierde sei- zoen van het goed bekeken programma Undercover in Nederland op de buis brengen. Dat meldt een woordvoerder van de zender. Undercoverjournalist Alberto Stegeman reageert verheugd op het nieuws. “Ik ben blij dat SBS 6 mij de kans geeft door te gaan met dit bijzon- dere programma. Er gebeuren zo veel illegale dingen in Nederland waar men geen weet van heeft, dat ik voldoende mogelijkheden zie door te gaan met nog een seizoen.

Ook SBS 6-programmaleider Tina Nijkamp is verheugd met nog een seizoen Undercover in Nederland: “Afgelopen seizoen keken er wekelijks gemiddeld 800.000 mensen naar de onthullingen van Alberto Stegeman. Hij heeft in de afgelopen jaren schrijnende zaken aan het licht gebracht en op de publieke en politieke agenda ge- zet. Ik ben erg blij dat hij dat ook in het nieuwe seizoen weer voor ons wil gaan doen.

In de laatste aflevering van het derde seizoen, zondag om 22.00 uur op SBS 6, gaat Stegeman onder meer in op ontwikkelingen rondom eerdere afleveringen. Zo wil SP Tweede Kamerlid Arda Gerkens dat er een keurmerk komt voor chatsites, “zodat ouders en kinderen weten waar ze veilig kunnen chatten“. Tweede Kamerlid Janneke Schermers van het CDA vindt dat de voorlichting over spermabanken en kunstmatige inseminatie moet verbeteren. Ze zegt dit naar aanleiding van de uitzending van vorige week waarin duidelijk werd dat duizenden anonieme zaaddonoren bewust de officiële instanties mijden. Stegeman zet alles in de laatste aflevering nog eens op een rijtje.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen