RTL Nieuws suggereert samenwerking RTL en Tien

Het RTL Nieuws meldde dinsdagoch- tend op haar website dat televisiezender Tien definitief onderdeel wordt van RTL Nederland. “Nu Tien onderdeel wordt van RTL Nederland staat het Nederlandse medialandschap wederom compleet op zijn kop. De deal met John de Mols Tien luidt een nieuw hoofdstuk in voor RTL“, stond op de website te lezen. Het ‘mediadossier’ is inmiddels uit de lucht gehaald. Volgens een woordvoer- ster van RTL Nederland gaat het niet om een officieel bericht.

De zegsvrouw spreekt bij Novum van een dossier dat RTL Nieuws ter voorbereiding heeft aangelegd. Dat is gebruikelijk voor nieuwsorganisaties om te doen, zegt zij. RTL en Tien zouden zich nog altijd in de onderhandelingsfase bevinden. In dat stadium zou het te vroeg zijn om te spreken over de inhoud en lengte van een mogelijke deal. Tien laat weten dat er nog geen sprake is van een contract met RTL.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen