Premier Balkenende opnieuw bij Mis(s) Verkiezing

Minister-president Balkenende kroont op woensdag 6 juni opnieuw de winnares van de Mis(s) Verkiezing. Voor het tweede jaar is de premier bereid de mooiste gehandicapte jonge vrouw van Nederland als eerste te feliciteren. “Ik ondersteun van harte dit prachtige ini- tiatief van presentatrice Lucille Werner. Het is voor Nederland belangrijk dat er een positieve beeldvorming rond men- sen met een handicap is. Dit draagt daar zeker een steentje aan bij“, aldus Balkenende.

Tijdens de anderhalf uur durende liveshow van de Mis(s) Verkiezing 2007 strijden twaalf kandidaten in Studio Baarn om de titel Mis(s) 2007. De winnares ontvangt naast het befaamde kroontje een jaarcontract als ambassadeur van Onbeperkt Nederland. Een deskundige jury, die bestaat uit Wilma Nanninga, Irene van de Laar, Marc de Hond en Jeroen van der Mast, beslist samen met de kijkers thuis, door middel van telefoon en sms, wie de winnares wordt van de Verkiezing. Lucille Werner en Jaap Jongbloed presenteren het programma. (Foto: Nico Kroon)

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen