Patricia Paay: ‘Just the two of us betaalde te weinig’

Patricia Paay sloeg het aanbod van televisiezender Tien om te jureren in het muziekprogramma Just the two of us af, omdat ze daar te weinig geld voor kreeg. Dat zegt Paay tegen Novum Nieuws. “Ze betaalden niet genoeg. Het was niet aantrekkelijk“, aldus Paay. De zangeres wil als jurylid een aantrekkelijke ver- goeding. “Ik ga er niet voor niets zitten. En als je dan hoort wat ze ervoor beta- len, dat ben ik natuurlijk niet gewend. Ik verkoop me daar ook niet voor, want ik sta voor kwaliteit.

Als de programmamakers van de talentenjacht Idols Patricia benaderen om plaats te nemen in de jury, staat Patricia daar niet onwelwillend tegenover. “I’m available. I have my knowledge“, aldus Patricia. “Het lijkt me wel heel leuk om te doen hoor. Maar de moeite die je ervoor moet doen… En er gaat veel tijd inzitten – ik moet natuurlijk heen en weer reizen. Er moet wel een beetje compensatie bijkomen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen