Huwelijk Wolter Kroes en Tessa bij Shownieuws

SBS Shownieuws doet komende vrijdag exclusief verslag van het huwelijk van zanger Wolter Kroes en Tessa Dijkstra. Dat meldt een woordvoerder van SBS 6. De huwelijksdag van de volkszanger en zijn vriendin zal van vroeg tot laat worden vastgelegd op camera. Naast de huwelijksvoltrekking, het aansnijden van de bruidstaart en het feest zijn er ook verrassingsoptredens van bekende ar- tiesten te verwachten. Shownieuws is op vrijdag 1 juni om 19.25 uur en om 23.00 uur te zien bij SBS 6.

Wolter en Tessa geven elkaar het jawoord op Chateau Marquette in Heemskerk. Op deze locatie gaven eerder Rafael en Sylvie van der Vaart al hun huwelijksfeest. Wolter komt Tessa hiervoor thuis ophalen, waar zij door Mari van de Ven opgemaakt zal worden. Ook ziet Wolter Tessa dan voor het eerst in haar trouwjurk van Mary Borsato. In hun trouwauto zullen ze vervolgens naar de trouwlocatie rijden, waar familie en vrienden het bruidspaar staan op te wachten. Na de huwelijksvoltrekking is Shownieuws tevens aanwezig bij het feest, waar optredens van bekende artiesten en persoonlijke speeches zullen volgen. (Foto: Nick van Ormondt)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen