Bijzondere duetten in So You Wannabe a Popstar

In de halve finale van So You Wannabe a Popstar zingen de overgebleven drie BN’ers vanavond voor het eerst in duet. Erik Hulzebosch treedt aan met Maud, Sascha Visser zingt samen met Sita en Viktor Brand vertoont zijn zangkunsten in combinatie met die van Laura Vlasblom. Daarnaast zingt elke deelnemer een nummer dat door de jury voor ze is uitgekozen én een medley van hun favoriete eerder gezongen nummers. So You Wannabe a Popstar is vanavond om 20.30 uur te zien, de uitslag is zaterdag.

De bekende Nederlanders moesten niet twee, maar zelfs drie nummers instuderen. En een van de drie performances bestaat dus uit een duet. Erik Hulzebosch, die de halve finale bereikte zonder ook maar een keer in de gevreesde ‘sing off’ te staan, zal samen met Maud Blijf bij mij van Paul de Leeuw en Ruth Jacott ten gehore brengen. Als hij dit er goed van af brengt en de finale haalt, belooft hij voor het eerst een Engelstalig nummer te gaan zingen. Hulzebosch spreekt nauwelijks Engels.

Publiekslieveling Sascha Visser stond afgelopen week voor het eerst in de ‘sing off’. Hij versloeg met nipte cijfers Roxeanne Hazes. Sascha hoopt de jury en het publiek te kunnen imponeren met zijn vertolking van Kids van Robbie Williams en Kylie Minogue samen met Sita. “Het geeft me wel een goed gevoel dat er iemand naast me staat die veel ervaring heeft. Ik hoop dat zij me er doorheen sleept.

De derde BN’er, Viktor Brand, bereikte net zoals Erik direct de halve finale. Dit was voor hem een grote opluchting na vier keer op rij in de ‘sing off’ gestaan te hebben. Hij zingt Could I Have This Kiss Forever van Enrique Iglesias en Whitney Houston.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen