Televisieproducent Eyeworks start in Australië

Televisieproducent Eyeworks heeft een vestiging geopend in Sydney, Australië. Dat meldt een zegsman van de produc- tiemaatschappij van Reinout Oerlemans. De 50-jarige Stephen Peters zal verant- woordelijk zijn voor de ontwikkeling en productie in Australië van zowel Eyeworks formats als formats van derden. Stephen Peters werkte voorheen bij Endemol Southern Star en heeft als executive producer gewerkt aan producties als Australian Survivor, Australian Idol en vele andere succesvolle programma’s.

Julie Christie, directeur van Eyeworks Touchdown Nieuw Zeeland en Eyeworks Australië, over de opening: “Eyeworks heeft in het verleden al wel programma’s in Australië geproduceerd maar heeft nu ook een permanente vestiging in Australië. Binnenkort zal onze Australische versie van Ticket To The Tribes (The Lost Tribes) worden uitgezonden op Channel 9 in Australië. Stephen Peters is een zeer gerespecteerd producer met een indrukwekkende ervaring op het gebied van reality en entertainment programma’s. Met Stephen zijn we er van verzekerd dat ons succes in de internationale markt wordt voortgezet in Australië.

Reinout Oerlemans, directeur van Eyeworks, is blij met de opening. “We zijn verheugd om met de vestiging in Australië het achtste land toe te voegen aan ons internationale netwerk. Het toevoegen van wederom een Engels sprekend territorium is zeer waardevol en we kijken ernaar uit om samen te werken met een talentvolle en ervaren producer als Stephen Peters. We werken inmiddels al aan verschillende nieuwe Eyeworks formats voor verschillende Australische zenders.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen