Paul de Leeuw ontvangt lintje

Paul de Leeuw heeft vrijdagochtend uit handen burgemeester W. Ton van Blaricum een lintje ontvangen. De Leeuw was totaal verrast toen hij ’s ochtends werd opgehaald door de burgemeester. Dat meldt het ANP. Hij moest zich eerst omkleden om op het gemeentehuis de onderscheiding in ontvangst te kunnen nemen. De Leeuw is benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw vanwege zijn artistieke niveau, zijn grote uitstraling en zijn invloed op televisie.

De Leeuw: “Ik ben vereerd. Ik dacht dat ik er nog te jong voor was met 45 jaar. Ik ben nog maar op de helft van mijn leven, dus er kan alleen nog maar meer bij komen.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen