Nieuwe gratis krant DAG op 8 mei van start

De nieuwe gratis krant DAG is vanaf 8 mei verkrijgbaar. Dat melden initiatiefnemers KPN en PCM Uitgevers. De krant verschijnt in een oplage vam 300.000 exemplaren en zal via verschillende verspreidingspunten in het openbaar vervoer te verkrijgen zijn. DAG wordt na Metro, Sp!ts en De Pers de vierde gratis krant van Nederland. De uitgave verschijnt op werkdagen en wordt in elkaar gezet door een redactie van 45 mensen. Naast de papieren versie is er ook een website.

Ex-adjunct-hoofdredacteur van de Volkskrant Bob Witman wordt hoofdredacteur van de nieuwe gratis krant. Lange achtergrondverhalen zullen volgens Witman niet voorkomen in het nieuwe dagblad. De redacteuren zullen veel meer met beeld gaan werken. Onder artikelen in de krant verschijnen sms-codes waarmee lezers een filmpje over het onderwerp kunnen opvragen op hun mobiel.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen