641.000 kijkers voor Klasgenoten


De kijkcijfers van donderdag 26 april 2007 (SKO)

Klasgenoten (RTL4, 21:32) – Catherine Keyl was de hoofdgast in de voorlopig laatste aflevering van Klasgenoten, die donderdag door 641.000 kijkers (madl: 11.1%) werd bekeken. Keyl keerde terug naar de collegebanken van haar studie Frans aan de Rijksuniversiteit van Groningen. “Studeren was geweldig. Ik heb een waanzinnig leuke tijd gehad. Groningen is ook zo’n leuke stad dat ik me meteen weer lekker voel als ik Groningers hoor praten“, vertelt Keyl bij TVgids.nl. Haar studie staakte ze op een gegeven moment.

Toch was het een waardevolle ervaring voor de presentatrice. “Ik heb ’t niet afgemaakt, tot groot verdriet van mijn vader, maar ik heb wel ontzettend veel geleerd. Nachten doorzakken met mensen die ik anders nooit tegen zou komen. Ik ben bij voorbeeld een keer doorgezakt met een doodgraver. Dan leer je echt veel over praten en gesprekken.” Sommige van haar oud studiegenoten waren in de afgelopen veertig jaar bijna onherkenbaar geworden. “Ze waren enorm veranderd! Bij sommigen dacht ik echt ‘Wie is dat!?’. Maar als ze dan begonnen te praten dan wist ik het weer.

De weg naar Fame (RTL4, 20:34) – De 27-jarige Talita Angwarmasse won donderdagavond de rol van Mabel in de Nederlandstalige musical Fame, maar veel had het niet gescheeld. “Tot drie keer toe heb ik op het punt gestaan om weg te lopen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen