Bekende tv-mensen met opiniërend tv-station

Frits Barend, Ruud Hendriks, Pieter Storms en Derk Sauer komen met een opiniërend televisiestation dat uitsluitend vraaggesprekken zal gaan uitzenden. Dat meldt het ANP. De naam van de zender luidt Het Gesprek. Op 2 oktober is het station voor het eerst in de lucht. Volgens Hendriks, onder meer een van de grondleggers van RTL Nederland, wordt Het Gesprek de eerste tv-zender ter wereld die 24 uur per dag uitsluitend vraaggesprekken laat zien.

Op Het Gesprek zullen aansprekende gasten dagelijks praten met bekende Nederlandse interviewers. Kwaliteit, inhoud en actualiteit zijn de belangrijkste pijlers van dit opiniekanaal”, aldus Hendriks in een reactie.

De gesprekken zijn in ieder geval via de website (www.hetgesprek.tv) te volgen. Maar ze zijn ook via de kabel en andere platforms beschikbaar, zoals mobiele telefoons. De initiatiefnemers werken nog aan kabeldekking.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen