Misdaadserie CSI Miami verhuist naar RTL 4

De Amerikaanse politieserie CSI Miami verhuist van RTL 5 naar RTL 4. Dat blijkt uit programmagegevens van de omroep. Vanaf vrijdag 4 mei verschuiven de nieuwe afleveringen uit het vijfde seizoen van CSI Miami naar de vrijdagavond van RTL 4, waar de serie tussen Goede tijden slechte tijden en Grijpstra en De Gier geprogrammeerd zal staan. Met de verhuizing naar de vrijdagavond van RTL 4 wordt CSI Miami de opvolger van de matig bekeken quizshow Voor de rest van je leven met Daan Schuurmans.

Het wereldwijd succesvolle CSI Miami is sinds de start van de serie te zien bij RTL 5, waar het team van forensisch detectives nog wekelijks hoge kijkcijfers behaalt op de dinsdagavond om 20.30 uur. Vanaf 8 mei brengt RTL 5 op dinsdagavond herhalingen uit het derde seizoen van CSI Miami op het scherm.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen