BNN en NOVA komen met satirische nieuwsshow

Jongerenomroep BNN en de dagelijkse actualiteitenrubriek NOVA (NPS en VARA) werken samen aan een satirisch nieuwsprogramma dat jongeren bij het nieuws moet betrekken. Dat meldt het ANP. Het programma is opgenomen in het voorlopige zendschema voor 2008 van Nederland 3, maar het management van de zender moet binnenkort nog definitief beslissen of de makers door kunnen gaan, aldus Lucas Goes, algemeen directeur van BNN.

Voor het programma, met de werktitel De Nieuwste Show, brengt NOVA het nieuws in. “Wij weten hoe we dat bij jongeren onder de aandacht kunnen brengen met satire en humor“, zegt Goes over de inbreng van BNN. De omroep gaat ook de presentator leveren, naar verwachting Patrick Lodiers.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen