Programma Beau van Erven Dorens slaat aan

Het televisieproductiebedrijf Park Lane van Beau van Erven Dorens heeft de rechten voor zijn tv-format The Phone op de tv-beurs in Cannes verkocht aan een bedrijf dat in dertig landen actief is. Beau omschrijft The Phone in het AD als ‘een film met echte mensen’. Het programma begint met twee verstopte mobiele telefoons. Degene die de tele- foon opneemt is vanaf het moment dat hij opneemt deelnemer aan het spel.

Hij moet samenwerken met degene die de andere telefoon opneemt. Samen kunnen ze 35.000 euro winnen. “De deelnemers zijn vooraf niet bekend, maar willekeurige voorbijgangers die de rinkelende telefoon opnemen“, legt Willem Brom van Park Lane uit aan het ANP. De deelnemers worden op afstand met camera’s gevolgd. Elke aflevering vindt in een andere stad plaats.

In Nederland is het realityprogramma The Phone vanaf 6 juli te zien bij de AVRO.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen