Angela Esajas: ‘Te land, ter zee geweldige uitdaging’

Angela Esajas (foto) noemt het een ‘geweldige uitdaging’ dat zij het programma Te land, ter zee en in de lucht mag medepresenteren. Vanaf juli is Esajas naast Ron Boszhard te zien als co-presentatrice van het TROS-programma. Ze doet achter de schermen verslag van de gebeurtenissen bij Te land, ter zee en in de lucht. Zo spreekt ze met de deelnemers, is aanwezig bij de keuring en proeft de spanning.

Angela Esajas, winnares van het programma Superster, blijft bij de ‘Grootse familie van Nederland’. Angela: “Ik ben heel blij dat de TROS mijn contract heeft verlengd. Ik heb een geweldig jaar achter de rug waarin ik veel verschillende programma’s heb mogen doen. En dan straks Te Land, ter Zee en in de Lucht. Toen ik jong was keken wij daar al met het hele gezin naar, ik ben er echt mee opgegroeid. En nu ben ik zelf te zien in dit amusementsprogramma. Heel spannend en een geweldige uitdaging!

Ook wordt Angela het gezicht van Sterren.nl, het digitale themakanaal van de TROS. Op Sterren.nl zijn diverse Nederlandse artiesten te zien en te beluisteren. Naast clips en uitzendingen uit het TROS-archief is er ook ruimte voor nieuw materiaal. ‘VJ’ Angela heeft in de studio gesprekken met artiesten en maakt reportages. Angela zal ook te zien blijven, naast Ron Boszhard, in het sportprogramma ‘Z@ppsport’.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen