Snoop Dogg lucht hart bij Robert Jensen

De Amerikaanse rapper Snoop Dogg praat donderdagavond op de Nederlandse televisie over de recente gebeurtenissen rond zijn persoon. Robert Jensen voelt hem in zijn talkshow Jensen!, om 22.30 uur op RTL 5, aan de tand. Snoop Dogg mocht eerder deze week Groot-Brittannië niet in en zijn bodyguard veroorzaakte in Amsterdam een ongeluk. Een fietsende vrouw werd dinsdag geraakt door de deur van de taxi waarin Snoop en zijn gevolg zich door de hoofdstad van het land bewogen.

Een bewaker van de rapper deed de deur open zonder uit te kijken en raakte daarmee de vrouw. Het RTL 4-programma RTL Boulevard toonde dinsdag foto’s waarop te zien was hoe de bodyguard vervolgens de vrouw molesteerde toen ze de politie wilde bellen. De politie arriveerde uiteindelijk toch en nam de bodyguard mee voor verhoor. De politie nam de bewaker mee naar het bureau, maar hij is al weer vrijgelaten.

Snoop Dogg gaf zondag een optreden in de Heineken Music Hall met zijn collega-rapper Diddy. Samen zouden zij vijf optredens in Groot-Brittannië geven, maar de autoriteiten weigerden hem een visum te geven. De 35-jarige rapper was vorig jaar gearresteerd op de Londense luchthaven Heathrow na een opstootje.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen