Marcel Peek nieuwe netmanager Nederland 1

Marcel Peek (46) wordt de nieuwe netmanager van Nederland 1. Peek is in die functie verantwoordelijk voor de programmering van de zender. Hij werkt al geruime tijd bij de publieke omroep. Begin 2006 werd hij benoemd als adjunct-netcoör- dinator van Nederland 1. Daarvoor werkte hij als adviseur voor verschillende netcoördinatoren.

Ad de Boer, voormalig directeur van de EO, wordt de waarnemend directeur Televisie Programmering. Die functie was beschikbaar wegens het vertrek van Ton F. van Dijk. Van Dijk gaf aan op zoek te zijn naar een nieuwe stap in zijn werkend leven. “Ik kijk terug op een prachtige tijd bij de publieke omroep, waarin veel is bereikt. Nu ben ik toe aan nieuwe uitdagingen“, aldus Van Dijk.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen