Slovenië – Nederland vanavond live op Tien

Tien doet vanavond, 28 maart, live verslag van de EK kwalificatiewed- strijd Slovenië – Nederland. De Wedstrijden begint om 20.30 uur en wordt gepresenteerd door Wilfred Genee, die wordt bijgestaan door analisten Ruud Gullit en Jan Mulder. De aftrap in de Arena Petrol te Celje is om 20.45 uur. Humberto Tan is ter plaatse voor de interviews met bondscoach Marco van Basten en de spelers van het Oranje-elftal.

Oranje kan de drie punten die vanavond op het spel zijn goed gebruiken in de race om kwalificatie voor het Europees Kampioenschap 2008 in Oostenrijk en Zwitserland. Daarnaast zullen ze zich willen revancheren voor het teleurstellende doelpuntloze gelijkspel van afgelopen zaterdag tegen Roemenië. Het commentaar tijdens de wedstrijd wordt verzorgd door Mark van Rijswijk.

De Wedstrijden: Nederland – Slovenië is vanaf 20.30 uur te zien op Tien. Na de wedstrijd brengt Tien om 23.00 uur een anderhalf uur durende compilatie van de muziekshow Just the two of us met Linda de Mol en Gordon.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen