John de Mol wist niets van masturbatiemarathon

John de Mol wist niets van de documentaire die Tien zou uitzenden over een masturbatiemara- thon. “Ik kwam terug van een korte vakantie in Thailand en zag verbijsterd de kop in jullie krant. Ik wist van niks en heb onmiddellijk iedereen bij elkaar geroepen: wat is dit voor gekkigheid“, aldus De Mol in Telegraaf. John is woedend geworden op een programmamedewerker. “Hij had, misschien om meer kijkcijfers te scoren, de volkomen misplaatste titel masturbatiemarathon in de programmagegevens gezet.

De Mol: “Het bleek om een documentaire te gaan uit een serie die we als pakket hadden gekocht van de Engelse zender Channel 4. Het was een soort parodie, waar alle eventueel schokkende scènes al uit waren verwijderd. Ik verzeker je dat er geen masturberende man in te zien is. Ik vond de gemonteerde uitzending zelfs saai. Maar de fout ligt helemaal aan onze kant. Nogmaals: de titel dekte de lading echt niet.

Tien programmeert de twee komende dinsdagen een aantal documentaires omdat de opnames van Joling en Gordon over de Vloer zijn uitgesteld. John de Mol: “Als Gerard Joling zich niet had ziek gemeld was dit niet gebeurd.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen