Singing with the Stars terug bij Evers Staat Op

Het Radio 538 programma Evers Staat Op begint vanaf vrijdag 9 maart met de tweede reeks van Singing with the Stars. BN’ers die normaal gesproken niet zingen, kruipen achter de microfoon om hun favoriete nummer te zingen. Tien- presentator Jan Joost van Gangelen bijt het spits af. De luisteraars beslissen per editie of de kandidaat doorgaat naar de Singing with the Stars-finale. De andere kandidaten zijn Ellemieke Vermolen, Erik de Zwart, Myrna Goossen, Sjors Fröhlich en Lieke van Lexmond.

Singing with the Stars 2006 werd gewonnen door Daphne Bunskoek. Zij stond samen met Wilfred Genee en Peter van de Vorst in de finale en won met het nummer ‘Leaving on a jetplane’ van John Denver. “Tijdens de Winterspelen vorig jaar in Turijn is het idee voor Singing with the Stars ontstaan“, vertelt Edwin Evers. “Daar zonden we vanuit het Holland Heineken House dagelijks uit. Tien-presentator Wilfred Genee stapte spontaan het podium op om een plaat van André Hazes te zingen. Daarna heb ik hem gevraagd dat nog maar eens in de 538-studio te komen doen.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen