Linda de Mol: ‘Just the two of us prachtig programma’

Linda de Mol en Gordon geven zondag (11 maart) om 20.30 uur het startsein voor de nieuwe muziekshow Just the Two of Us (foto) op Tien. Negen BN’ers, die een beperkt tot middelmatig zangtalent hebben, worden ieder gekoppeld aan een bekendheid uit de vaderlandse muziekwereld om sa- men een muzikale strijd aan te gaan. In de allereerste uitzending zijn onder meer de eerste ontmoetingen tussen de negen koppels te zien en zingen zij al gelijk een nummer met liveorkest.

Linda de Mol en Gordon hebben zin in het nieuwe programma. “Ik heb enorm veel zin om te gaan beginnen met Just the two of us, het is werkelijk een prachtig programma om te mogen presenteren“, laat zij enthousiast weten. “Eigenlijk had ik het liefst zelf meegedaan om mijn angst om live te zingen te overwinnen. Dat vind ik namelijk doodeng! En daarom ben ik nu al extra trots op die negen anderen die dit vanaf zondag wél aandurven.

Ook voor Gordon is het een nieuwe uitdaging. “Het zal even wennen zijn om niet zelf te staan zingen maar in plaats daarvan iedereen te bewonderen die zo moedig is om zijn of haar vocale talenten te laten horen. En dan ook nog eens live op een groot podium, in plaats van onder de douche. Je hebt geen idee hoe moeilijk dat is!

Een dag later – maandag 12 maart 20.30 uur – volgt direct de tweede aflevering. Dan staat de muziek in het teken van ‘Soul en Swing’. Ook wordt dan bekend van welk koppel als eerste afscheid zal worden genomen. De jury en de kijkers bepalen ieder voor de helft voor welke pechvogels het avontuur slechts twee dagen duurt.

SBS6 komt vanaf 16 maart met de soortgelijke talentenjacht So You Wannabe a Popstar. Gordon en Linda benadrukken in De Telegraaf de verschillen. “Net zo’n bizarre kijkcijferoorlog als bij de schaatsdansshows zal het niet worden. Die waren op dezelfde avond geprogrammeerd. Bovendien zijn wij hier al een jaar mee bezig en hoorden we pas onlangs dat SBS zoiets ook ging doen.”

Gordon: “Tien is een beginnende zender. We hopen die avond de miljoenen voetbalkijkers vast te houden. Als SBS heel groot gaat inzetten, dan zouden wij het afleggen. Maar we gaan gewoon een goed programma maken.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen