BNN reikt De Hoofdprijs uit op Nederland 3

BNN reikt vanavond voor de vijfde keer de Hoofdprijs uit aan verschil- lende televisiepersoonlijkheden in diverse categorieën. Zeker is dat TMF-presentator Valerio wordt onderscheiden met de Rookie Award en schrijfster Sophie van der Stap (Het meisje met de negen pruiken) krijgt de Bart Award uit- gereikt. Welke andere personen en programma’s er nog meer in de prijzen vallen, is te zien om 20.25 uur bij BNN op Nederland 3.

Valerio ontvangt de Rookie Award, omdat hij naar de mening van de Kiescommissie in 2006 heeft laten zien dat hij zeer talentvol is. Het programma Wakker worden met Valerio scoort goed in de jongere doelgroep en met deze prijs wil de Kiescommissie, Valerio aanmoedigen vooral door te gaan met het maken van programma’s.

Sophie van der Stap krijgt dit jaar de Bart Award. Toen bij haar kanker werd geconstateerd is ze niet bij de pakken neer gaan zitten. Door de chemokuren werd Sophie kaal en moest ze een pruik gaan dragen. In de loop der tijd verzamelde ze negen pruiken en bij iedere pruik paste een andere gemoedstoestand en een andere Sophie. Over haar belevenissen schreef ze ‘Het meisje met de negen pruiken’.

Nadat ook de overige winnaars van De Hoofdprijs bekend zijn gemaakt in de categorieën amusement, info(tainment), dramaseries, acteur m/v en presentator m/v, volgt van 21.20 uur tot 21.50 uur het programma De allerslechtste televisie allertijden. Hierin worden de slechtste televisieprogramma’s van afgelopen jaar onder de loep genomen en reikt Filemon Wesselink de Gouden Kliko uit aan de Gouden Kooi. Sophie Hilbrand is de presentatrice van De Hoofdprijs.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen