Soapliefhebbers boos op SBS6

Soapliefhebbers zijn boos nu The Bold and the Beautiful en As the World Turns op exact hetzelfde tijdstip worden uitgezonden. Dat schrijft De Telegraaf. SBS6 zendt The Bold sinds kort dagelijks om 17.00 uur uit en wordt nu volgens de krant overstelpt met boze telefoontjes van kijkers. Zij zouden woedend zijn dat de populaire soap nu om vijf uur ’s middags wordt gebracht, tegelijkertijd met As the world turns op RTL4. “Hier balen we echt flink van“, moppert de 70-jarige Tonske.

Tonske Bruinsma heeft inmiddels aan de bel getrokken bij de tv-zender. “Maar er werd niet naar me geluisterd. Ik moest maar een brief schrijven. (..) Ze willen nu kennelijk dat we gaan kiezen. Echt heel kinderachtig.

SBS6 erkent dat er klachten zijn, maar is niet van plan het tijdstip te veranderen. “Wij houden rekening met onze eigen programmering en niet met die van een andere zender“, aldus een zegsvrouw, die erop wijst dat de zender het tijdstip al een keer heeft gewijzigd. “De eerste weken zonden we ‘The Bold’ om zes uur ’s avonds uit, maar daar hadden veel kijkers problemen mee, omdat het onder etenstijd viel.

De zegsvrouw van SBS 6 benadrukt overigens dat mensen ook gebruik kunnen maken van de dagelijkse herhaling van The Bold om 16.30 uur.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen