RTL 5 dropt twaalf Nederlanders in Tokio

RTL5 komt dit najaar met een nieuw programma dat is afgeleid van de film Lost In Translation. Dat meldt De Telegraaf. In die film raakt hoofdrolspeler Bill Murray overweldigd door de cultuurschok die Tokio bij hem teweegbrengt. In Lost in Tokio proberen de tv-makers iets soortgelijks te bereiken. RTL 5 dropt twaalf Nederlanders in deze Japanse metropool. Ze hebben allemaal beperkte reiservaring en bovendien is de groep compleet onbekend met de Japanse taal en cultuur.

Ze wonen in een appartement temidden van de wereldstedelijke hectiek en moeten vijf weken zien te overleven. Onderling gaan ze met elkaar de strijd aan wie zich het beste handhaaft en de cultuurschok het meest de baas is.

Bart in ’t Hout van RTL heeft hoge verwachtingen. “We kennen al de menselijke strijd op een onbewoond eiland, maar verloren zijn in een miljoenenstad waarbij het draait om de grote waarden uit de Japanse cultuur is daar een fascinerende tegenhanger van. Eentje die mijn inziens spectaculaire beelden en verhalen garandeert.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen