Deelnemersveld Just the two of us bijna compleet

Het deelnemersveld van het nieuwe programma Just the two of us op Tien is nagenoeg compleet. Dat meldt een woordvoerder van de zender. Aan het rijtje van popsterren in spé zijn vandaag de namen van Monique Smit (de zus van Jan), acteur Mark van Eeuwen, presentator Jan Joost van Gangelen en actrice Peggy-Jane de Schepper toegevoegd. Net als vijf andere BN’ers met middelmatig zangtalent worden zij gekoppeld aan professionele zangers. De kijker bepaalt het beste zangduo.

De namen van Beau van Erven Dorens, Edwin Evers, Sonja Silva en Rick Brandsteder als nachtegalen in spé werden al eerder bekend. Er is nog slechts één plaats te vergeven en binnenkort wordt bekend gemaakt wie dat zal zijn.

De negen BN’ers weten nog niet met wie ze een koppel zullen gaan vormen, maar in ieder geval is dat met één van de volgende bekendheden uit de Nederlandse muziek- wereld: Ruth Jacott, Xander de Buisonjé, Edsilia Rombley, Monique Klemann, Berget Lewis, Syb van der Ploeg, Thomas Berge, Nurlaila Karim of René van Kooten.

Programmadirecteur van Talpa TV, Remko van Westerloo, is trots op de deelnemers. “Deze kanjers vormen een prachtige combinatie van gepassioneerde beginnelingen en professionele toppers“, laat Van Westerloo vandaag weten. “Just the Two of Us wordt een muzikaal spektakel waarbij velen echt verrassend voor de dag zullen komen. We kijken bij Tien nu al uit naar hun duetten. Aan het enthousiasme en het plezier zal het zeker niet liggen, dus dat belooft een hoop moois.

Just the two of us is vanaf maandag 19 maart te zien bij Tien. (Foto: William Rutten)

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen