Fashion House opvolger telenovelle Lotte

De Amerikaanse telenovelle Fashion House wordt de opvolger van de Nederlandse telenovelle Lotte bij Tien. Dat meldt een woordvoerder van de zender. Fashion House speelt zich af in de Amerikaanse modewereld en daar gaat het er iets minder zachtzinnig aan toe dan in het sprookje van Lotte. “De catfights zijn niet van de lucht in deze wereld van hebzucht en blinde ambitie die wordt geregeerd door überbitch Maria Gianni“, aldus de zegsman. Maria Gianni is de eigenares van Fashion House.

Als de jonge huisvrouw Michelle Miller ontdekt dat haar echtgenoot haar bedriegt, besluit ze hem te verlaten en op zoek te gaan naar zichzelf. Omdat ze er als klein meisje van droomde een beroemd kledingontwerpster te worden, neemt ze een baantje bij het fameuze modeconcern Fashion House. Hier ontmoet ze kunstschilder Luke, de zoon van Fashion House eigenares Maria Gianni. Als Luke en Michelle verliefd op elkaar worden blijft dit niet zonder gevolgen. Want zowel Luke’s moeder als Michelle’s ex Lance doen er alles aan om hun liefde kapot te maken.

Vooral de machtige modetycoon Maria Gianni blijft net zo lang manipuleren tot Michelle Luke opgeeft. Verbitterd baant Michelle zich een weg naar de top van de mode industrie en verliest daarbij alles uit het oog wat ooit belangrijk was: geluk, vriendschap en liefde. Eindigt Michelle als het harteloze evenbeeld van Maria Gianni, of zegeviert toch de liefde? De ontknoping is meer dan verrassend, belooft Tien.

Fashion House is vanaf dinsdag 10 april dagelijks om 18.30 uur te zien bij Tien.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen