Netcoördinator Nederland 3 betreurt staken Steengeyl

Geplaatst op do 01 feb 2007 om 8:56Roek Lips, netcoördinator van Nederland 3, betreurt dat BNN en Geenstijl.nl de stekker uit het nieuwe tv-programma Steengeyl hebben getrokken. De makers van het programma konden het niet vinden met het uitzendtijdstip van het tijdstip, rond 01.00 uur ’s nachts. Lips wil de nieuwe horizontale programmering van Nederland 3, met dagelijks een herhaling van De wereld draait door rond 23.30 uur, niet loslaten. Daardoor zou Steengeyl pas later kunnen beginnen.

Roek Lips betreurt het besluit van BNN: “Een belangrijke doelstelling van Nederland 3 is en blijft innovatieve programmering ontwikkelen. Ook als deze controversieel is. Er blijft dus geld en zendtijd beschikbaar voor experimentele televisie op Nederland 3.


3 Reacties op “Netcoördinator Nederland 3 betreurt staken Steengeyl”


 1. De weblog van Helmond

  Hoewel Helmond er dus niet goed was uitgekomen in dat programma, is er ook wel iets van treurnis. Ik was wel benieuwd wat ze er van gemaakt hadden.
  Maar de goede naam van Helmond ;-) wordt nu niet aangetast, en dat is ook wat waard!

 2. Televisiefreaks

  Erg jammer dat het programma nu op de plank komt te liggen. Hopelijk komen BNN en de netcoördinator later in het jaar alsnog tot een goede oplossing. Ik was erg benieuwd naar dit programma en het paste prima op de vrijdagavond, die voor het jonge publiek op dit moment al veel publiektrekkes heeft als Lama Gezocht en Shouf shouf de serie.

 3. Kirth Gersen

  Tuurlijk betreurt hij het niet. Hij wild ehet programma niet, vond er waarschijnlijk persoonlijk niks aan en zette het om 1 uur ‘s-nachts. Dat is niet een programma in de luwte zetten, dat is het door de plee trekken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.