Idols-winnares Raffaëla in Nationaal Verkeersexamen

Geplaatst op Wed 14 Feb 2007 om 17:31

De BN’ers die in de vijfde editie van Het Nationaal Verkeersexamen op SBS 6 hun rijbewijs hopen te halen zijn oud Idols-winnares Raffaëla, actrice Marly van der Velden en acteurs Edwin Jonker en Matthijs van de Sande Bakhuyzen. Het programma brengt dit jaar ook de verschillen tussen mannen en vrouwen in de auto aan het licht en het thema is ‘Het rijexamen door de jaren heen’. Hart van Nederland-presentatrice Milika Peterzon en Jack Plooij, bekend van Formule 1, presenteren de show op SBS.

Marly van der Velden, Nina Sanders uit Goede Tijden Slechte Tijden, en Matthijs van de Sande Bakhuyzen, bekend van films als Afblijven!, zien in Het Nationale Verkeersexamen een uitgelezen kans om hun rijbewijs te halen. Oud Zangeres Raffaëla heeft al wel eens eerder twee rijlessen gehad toen zij achttien was, maar zij was er in die tijd nog niet helemaal aan toe. Edwin Jonker was te zien in musicals als The Lion King , Rent en Copacabana en zit tegenwoordig ook in de jongensband All-Music. Hij heeft in het verleden wel eens wat rijlessen gehad, maar was op dat moment te druk met andere dingen bezig en heeft het daardoor nooit afgemaakt.

In Het Nationale Verkeersexamen 2007 proberen de vier BN’ers in het bezit te komen van hun rijbewijs. In de eerste helft van de live-uitzending (tussen 20.30 en 22.30 uur) vindt er een officieel theorie-examen plaats in de studio. Kijkers thuis kunnen meedoen via sms. De bekende Nederlanders die slagen voor hun theorie, gaan direct de lesauto in om met een examinator van het CBR het praktijkgedeelte van het examen af te leggen. In het tweede gedeelte van de uitzending (tussen 22.50 en 23.20 uur) zijn de verrichtingen van de kandidaten live te zien en wordt duidelijk wie het rijbewijs mogen ophalen. Vaste verslaggever André van der Toorn presenteert diverse items op locatie over onder meer de verkeersveiligheid in Nederland. Het Nationale Verkeersexamen wordt op zondag 8 april om 20.30 uur uitgezonden.
8 Reacties op “Idols-winnares Raffaëla in Nationaal Verkeersexamen”


 1. Theo

  “Oud Zangeres Raffaëla”

  Hoezo is ze gestopt dan??
  Henk Jan zou daar toch een wereldster van gaan maken.
  Net als van Jim, Jamai :?

  Ach met een beetje geluk staan Richy en Sharon volgend jaar ook te zingen in de Efteling. ;)

  Henk Jan Smit onze wereldberoemde talentenscout en internationaal vermaarde zangcoach.
  Wat een treurnis toch met dat soort talentenjachtjes in de polder en het prototype van Nederland op z’n smalst.
  Het is toch te triest voor woorden dat er nog Nederlanders zijn die HJ serieus nemen, en misschien nog erger dat HJ zichzelf serieus neemt.
  Kan Heks Hertsenberg hier niet eens een programma aan wijden in haar “nieuwe programma” opgelicht!? ;)

 2. Waazaa

  Oud idols-winnares :P

 3. Erelid

  Heerlijk programma met een leuk presentatieduo: Milika en Jack!

 4. vincent

  zeg… heeft Rafaella gisteren geen ongeluk gehad?
  Rijden zonder rijbewijs??

  http://www.telegraaf.nl/prive/58703681/Raffa%EBla_betrokken_bij_aanrijding.html

 5. Dayslover

  @Vincent: Ze reed zelf niet, maar haar bestuurder

 6. mari

  @theo

  lachuuu

 7. twan

  Rafaella uhhh wie was dat ook alweer:P:P

 8. jade

  Wat nou ?????????
  Raffaëla zingt tocht nog gewooon, ik ben een hele grote fan van haar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.