Man bijt hond-special met optreden Willeke Alberti

Het NCRV-programma Man bijt hond staat vandaag, op 14 februari, geheel in het teken van de liefde. In een speciale Valentijn-uitzending is een registratie te zien van de grote Man bijt hond Datingdag die zaterdag 10 februari in Ede plaatsvond. Sinds november vorig jaar helpt Man bijt hond 55 plussers in hun zoektocht naar de liefde. Men ziet in deze Valentijnspecial wie er ‘gevallen zijn op’ welke kandidaten en hoe de eerste ontmoeting tussen de kandidaten was.

Daarnaast krijgt de kijker een kijkje in de verschillende activiteiten die zijn georganiseerd, zoals liefdeshoroscopen, karaoke met liefdesduetten, dans en sketches. Willeke Alberti treedt op met twee speciaal voor Man bijt hond samengestelde liefdesmedleys. Aan het einde van de dag wordt duidelijk of de kandidaten hun ideale partner hebben gevonden, of dat zij hun keuze nog niet hebben kunnen maken en een aantal brievenschrijvers nog beter willen leren kennen. In dit laatste geval zal Man bijt hond de kandidaten blijven volgen na Valentijnsdag.

Michael Abspoel, de stem van Man bijt hond, presenteert de Man bijt hond Valentijnspecial. Deze special is tussen 18.55 en 19.50 uur te zien op Nederland 1.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen